Oh May its June already


Konstvänner!

Maj har bjudit på högsommarvärme och vi på Art See Ocean har såklart inte varit i närheten av en dator men seglat, paddlat kajak och träffat nya konstnärs vänner och samverkanspartners som vill stödja vår dröm och vision.

Vi har haft glädjen att spendera några dagar med nya vännen, konstnären Ylva Sager. Det har varit ett sant nöje att visa henne vår vackra del av Sverige och ta en liten båttur till Stendörrens naturreservat. Ylva skapar sköldar och stora målningar av vindpapp och Gouache, för att se hennes fantastiska verk besök: https://www.facebook.com/sagerylva/​


Ylva Sager studio, Vadstena

George Badawis Studio, Nyköping

Maj kom och gick fort och idag firar vi Sveriges nationaldag.

Art See Ocean är naturligtvis på havet.

Badandes i naturens skönhet.

Art See Ocean on the Ocean:

Vi välkomnar också fotografen

Chaen Eun Jo.

Den bästa sättet att uppleva sitt eget land är genom en

resenärs ögon (eller kameralins).

Följ Chaens blick och ta del av hennes värld där magin gömmer sig bakom varje träd och sten.

På instagram @jochaenn följ länken nedan.